پروژه کارآفرینی بسته بندی و توزیع تخم مرغ

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
پروژه کارآفريني بسته بندي و توزيع تخم مرغ در 39 صفحه ورد قابل ويرايش

- 1 مقدمه :

از تخم مرغ در تهيه خوراک هاي شور و شيرين به عنوان منبع پروتئين استفاده مي کنند. در تهيه بسياري از غذاها از تخم مرغ براي اتصال مواد تشکيل دهنده غذا استفاده مي شود. گاهي از تخم مرغ کامل استفاده مي کنند، گاهي زرده يا سفيده تخم مرغ را جدا به کار مي برند.

کساني که در مورد گياه خواري مطالعه مي کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زماني درست مي دانند که مرغي که تخم مي گذارد را نکشند. افرادي که حامي حيوانات هستند، توليد انبوه تخم مرغ را عملي بي رحمانه قلمداد مي کنند.

در تخم مرغ 35 عنصر مختلف جمع آمده است . از زرده آن براي حفظ حافظه خود مي توان استفاده کرد. در رشد اطفال نقش موثري دارد. براي مرض قند و زخم معده مفيد و قواي از دست رفته را جبران مي کند . تا کنون 16 نوع مواد سفيده اي در تخم مرغ کشف کرده اند که اين مواد مي توانند . قسمت اعظم احتياجات بدن انسان را براي رشد و نمو و نوسازي عضلات تامين نمايند . چربي موجود در زرده تخم مرغ از سودمند ترين چربي ها بوده و پر ارزش ترين آنها سيتين نام دارد که غذاي اصلي شبکه عصبي بدن انسان بوده و وجودش براي حفظ حافظه، قواي تفکر و دستگاه توالد و تناسل لازم و ضروري است . زرده آن داراي فسفر ، کلسيم، کلر ، پتاسيم سديم گوگرد و آهن مي باشد .





1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

بسته بندي و توزيع تخم مرغ



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به نياز بازار داخلي به اين محصول با توجه به اين که بسته بندي و توزيع تخم مرغ مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي صنايع غذايي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 16 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

اسيد پانتوتينک موجود در تخم مرغ مانع ريزش مو مي شود، همچنين داراي هورمونهاي جنسي و هورموني شبيه انسولين بوده و خوردن آن براي مبتلايان به مرض قند خوب است . سينه را نرم کرده و از سرفه هاي خشک جلوگيري مي کند. مانع از خونريزي از سينه و معده مي شود .

در افرادي که خون زيادي از آنها رفته و دچار ضعف شده اند پخته تخم مرغ با سرکه شکم را جمع مي کند و براي معده مفيد است .

ماليدن زرده و سفيده تخم مرغ به صورت جهت در آمدن ريش و به سر جهتS تقويت مو مخصوصاً موهاي خشک سودمند مي باشد.

سفيده تخم مرغ ارزش غذايي زيادي داشته کمي دير هضم است و خوردن آن با آرد جو براي جلوگيري از خونريزي معده و سينه مفيد است .

مصرف روزانه تخم مرغ سلامت چشم ها را تضمين مي کند:

مصرف روزانه يک تخم مرغ به حفظ سلا مت چشم ها کمک مي کند و اگر تخم مرغ با ماده اي به نام" لوتئين " غني شده باشد مي تواند از بروز نابينايي پيشگيري کند

لوتئين" يک رنگدانه زرد است که به طور طبيعي در زرده تخم مرغ ، هويج و ذرت يافت مي شود و از بروز بيماري" استحاله لکه زرد"چشم پيشگيري مي کند .اين بيماري دومين علت مهم نا بينايي در جهان به شمار مي رود .

در انسان ماده آنتي اکسيدان " لوتئين " در لکه زرد يافت مي شود . لکه زرد مرکز بسيار حساسي در شبکيه چشم است که چشم به کمک آن جزئيات تصاوير را مي بيند .

" لوتئين " پرتو هاي مضر نور را تصفيه مي کند و کاهش آن باعث آسيب پذيري بيشترلکه زرد در برابر صدمات ناشي از پيري يا نزديک بيني شد يد مي شود

تخم مرغ هاي غني شده با" لوتئين"مي توانند تا 5 برابر ميزان طبيعي ، " لوتئين " داشته باشند .
هر يک از اين تخم مرغ ها مي توانند يک پنجم مقدار لازم براي بدن را در روز تامين کنند . مقدار نياز روزانه يک فرد بالغ به " لوتئين " 6 ميلي گرم مي باشد.



ارزش انرژي زايي تخم مرغ:

يك عدد تخم مرغ متوسط 76 كيلوكالري انرژي دارد و مصرف روزانه يك عدد تخم مرغ، 3 درصد نياز انرژي يك مرد بالغ و 4 درصد نياز انرژي يك زن بالغ را تأمين مي كند.





مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان و تاسيسات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه فعاليت هاي صنايع غذايي بخش سازمان صنايع و بازرگاني صادر ميگردد.



مراحل صدور جواز تاسيس :

1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي صنعتي و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان صنايع و بازرگاني شهرستان .

2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت سازمان صنايع و بازرگاني .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

1- اشخاص حقيقي

- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم



2- اشخاص حقوقي

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور



مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبي به مديريت سازمان سازمان صنايع و بازرگاني شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازي

4- تصوير مدرك تحصيلي و سوابق كاري مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلي و تكميلي

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهي تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست



اصلاحيه جواز تاسيس :

1- ارسال درخواست متقاضي توسط سازمان سازمان صنايع و بازرگاني شهرستان (متقاضي) به مديريت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبيرخانه در مورد تغييرات مديريت ضمن بررسي اصلاحيه صادر و به اطلاع اداره تخصصي ميرساند.

3- دبيرخانه در موردي که نياز به کارشناسي تخصصي دارد درخواست را به اداره تخصصي جهت بررسي و اعلام نظر ارجاع مي دهد.

4- اداره تخصصي پس از بررسي وتائيد به دبيرخانه صدور مجوز ارجاع ميدهد.

5- دبيرخانه صدور مجوز پس از تائيد مدير اقدام به صدور اصلاحيه جواز تاسيس نموده و رونوشت آنرا به بخشهاي ذيربط ارسال مي نمايد.





گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از محل بسته بندي و توزيع تخم مرغ

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از مرکز بسته بندي و توزيع تخم مرغ به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در محل پرداختيم و سيستم مديريت را در محل مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش صنايع غذايي نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي و استفاده از شيوه هاي نوين صنايع غذايي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1786 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:534 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: